Indeling en inrichting

Knus en gezellig, het hele jaar door

Het knusse huis is in Saksische bouwstijl gebouwd. Deuren en gebinten zijn op "kopstoot"-hoogte. De buitenmuren zijn van steen, de binnenmuren van blank hout. Het huis is perfect geïsoleerd. Met o.a. twee grote, gas gestookte haarden maakt dit het huis uitermate geschikt voor een gerieflijk verblijf, ongeacht de jaargetijden; zelfs in hartje winter weten onze gasten "Het Zwicht" te vinden en ervan te genieten.

Beneden één grote ruimte met meerdere zitmogelijkheden waarvan een met zicht op het weitje met de dieren. En er is een infra rood verwarmde toilet- en douche ruimte

Een 'luie' trap leidt naar boven; 2 slaapkamers met elk twee geschakelde éénpersoonsbedden en veel kastruimte. Eén slaapkamer heeft een eigen wastafel met warm/koud water.

Het huis is gezellig en stijlvol gemeubileerd. Het is van alle moderne gemakken voorzien. Twee grote sfeervolle gietijzeren kachels zorgen voor een behaaglijke warmte door het hele huis, wanneer u in de koudere seizoenen komt.

Bij de keuken staat een Achterhoekse ronde tafel met knopjesstoelen. Tegen de wand tussen het voor- en achtergedeelte van de woonruimte staat een royale bedbank. Op de Oudhollandse plavuizen beneden en op de houten vloeren boven liggen wollen, in Scandinavische stijl geweven, kleden uit het eigen weefatelier.

03 oktober 2016