Uitrusting

Zeer royale uitrusting en van alle gemakken voorzien.

U hoeft er niet uit om elders te gaan eten. De keuken kent alle moderne gemakken die meehelpen uw vakantie tot een onbezorgd feest te maken. Aan apparatuur noemen we o.a. een gloednieuw fornuis met inductie kookplaten en een hete luchtoven met boven- en onderwarmte, een magnetron, keukenmachine, staafmixer en een koffiezetapparaat. Een koelkast en een diepvrieskast, een afwasmachine,en een wasmachine. Een keukenuitrusting waaraan niets ontbreekt. Voor het heerlijkste drinkwater is er een waterzuiveringsinstallatie op basis van het omgekeerde osmose principe.

Dekbedden, bed- en linnengoed, (bad)handdoeken, theedoeken et cetera. zijn voldoende aanwezig. Naast (schotel) T.V., radio, CD en dvd-speler heeft de boekenhoek een goed gevulde boekenkast met Nederlandse, Franse, Engelse en Duitse boeken en dvd's. U vindt er veel streekinformatie en een eigen map met wandelingen in de omgeving.

Er staat ook een werktafel om aan te schrijven en er is wifi internetaansluiting (in 2018 verwachten we de aansluiting op het glasvezelnet); alle ingrediënten om bijvoorbeeld in de wintermaanden of in het vroege voor- of najaar je even terug te trekken uit de hectiek van alle dag en in alle rust en stilte te gaan zitten werken.

Voor de liefhebbers staat er een elektronische piano.

Het huis is alleen minder geschikt voor kinderen. En huisdieren kunnen we niet toelaten, omdat we ook gasten hebben die allergisch zijn voor dierenharen.