Welkom op "Het Zwicht"

Home  /  Het Zwicht

Welkom op "Het Zwicht"

Welkom in ons gastenhuis

Geïnspireerd door de vele mogelijkheden die de oude Saksische bouwwijze hem in eenvoud, doelmatigheid en flexibiliteit  kon gaan bieden ontwierp en bouwden de ouders van Remco Perfors , toen zij de boerderij in 1967 kochten en deze verbouwden tot woonhuis, aan het royale erf, een schuur: het huidige gastenverblijf. 

De oude Saksische bouwwijze: het dak rust op de houten gebinten; de muren zijn vrijdragend.: je kan ze neer zetten of weglaten, waar je wilt, zonder dat het het karakter van het gebouw aantast. Daarom konden we het gebouw, dat als 'schuur' begon, en dat in de daaropvolgende jaren vele andere functies kende, in 1998  zó indelen, dat het een uniek vakantieverblijf werd. Het nodigde ons uit om het vervolgens ook zo in te richten: knus, gezellig, ruim, functioneel: gerieflijk en comfortabel. Het inrichten blijkt een continue, bijna verslavend proces. Het is zo leuk.

Mogen we jou uitnodigen?  Kijk je verder naar wat "Het Zwicht", haar gasten, en als je wilt, ook jou,  allemaal biedt?

Maak een tour door de site. En, als je geïnteresseerd bent en in de buurt bent? Kom gerust zelf kijken. Je bent van harte welkom.

 
Button