Lokale voorzieningen

Alles voor een contactloos verblijf

Ook na de tijden van het coronavirus, bezorgen lokale winkeliers graag op ‘Het Zwicht’.

Wij hebben een lijst gemaakt van winkels, restaurant, musea etc. waar zowel wij als onze gasten een goede ervaringen mee hebben gehad. De lijst is op basis van kwaliteit, klantvriendelijkheid en interesse gemaakt. Ook hebben we gekeken naar de mogelijkheden om online te winkelen, te bestellen, te laten bezorgen en te reserveren.

De lijst wordt voortdurend aangevuld en bijgewerkt.

Lokale winkels, restaurant, bakkers en veel meer


Staat op zaterdag en woensdag tegenover 'de Plus' in Ruurlo. En, start, vanuit een nieuwe vaste locatie in Borculo, een webwinkel op het industrieterrein, met verse vis tegen 'afslagprijzen'. Wil desgewenst bestelde vis afleveren op 'Het Zwicht'

06-12873849

Uitstekende haring, zelfs gerookte paling, zalmbuikjes en verse vis. Kibbeling: wereldberoemd in de omgeving. Maakt op bestelling heerlijke visschotels. Alle soorten vis: zaterdags besteld, woensdags in de kraam. 


Bakkerij Proef v/h Bakkerij Jansen

0573-441234

7 autominuten naar het centrum van Barchem. 

Is ook op zondagmorgen open van 08.00 tot 12.00.

Dinsdags gesloten.

Bakkerij Proef bakt de Zwiepse bolussen op het beroemde recept, ouderwetse krentenwegge, stollen, mooie diversiteit van heerlijk brood, ook desembrood en ouderwets roggebrood, cakes, beroemd gebak, maakt taarten op maat en met gewenste versiering. Croissants, zoute koekjes, etc.: met stip, de beste bakker in de 'verre' omgeving.


De beste supermarkt van Ruurlo. 

Brengt bestelling aan huis op door jou gewenste dag en tijdstip. Vraag naar hun ‘eigen’ croissants (uit hun eigen diepvries). 


De Smidse 10 in Ruurlo

0573 785 862

Een echte traiteur. Heeft heerlijke Achterhoekse vleesproducten, vleeswaren en gerechten èn de onverbeterlijke 'Tante Door' kippen. Je kunt haar ook 's-morgens bellen en met haar overleggen wat je wilt eten. Ze gaat dat dan speciaal voor jou koken en je kunt het op het afgesproken tijdstip ophalen.


Een mooi assortiment kazen en andere lekkernijen.


In Lochem aan de Walderstraat, een zijstraat van de Grote Markt.

Leuke winkel. Levert, met 'persoonlijke noot' , ook via hun webwinkel(s). Wegens hun succes passen ze op dit moment hun website aan: Wil je, behalve koffie, ook thee bestellen, ga dan naar losse-t.nl en bestel daar eerst je thee. Op die site staat rechtsboven de knop 'Pelikaan',  de koffieafdeling, om de complete bestelling te doen.  De Pelikaanmix is een aanrader.


Hofstede Bike Totaal Ruurlo

https://www.biketotaal.nl/hofstede-ruurlo

Aan de Dorpsstraat in Ruurlo, De ingang, met parkeerplaats, is "achterom"

De fietsen worden hier voor ù afgesteld voor optimaal comfort.
Brengt en haalt desgewenst de fietsen weer op bij "Het Zwicht".


Restaurant "Chun Lin" Lochemseweg 35, 7244 RR Barchem

https://www.chunlin.nl


aan de Barchemse weg tussen Barchem en Lochem op 7 autominuten afstand.

Een Oriëntaalse ervaring. Brengt tijdens de Lock Down je bestelling “aan huis”, ook complete menu's en rijstafels. Afhalen kan ook: bellen, bestellen en direct in de auto stappen. Meestal is het klaar als je komt. Telefoon 0573255525 

Restaurant Woodbrooke

 https://www.woodbrookebarchem.nl

Op 5 autominuten afstand van "Het Zwicht" 

Hele plezierige sfeer, lekker eten en vlak bij.

Is  vanwege de corona-maatregelen, behalve voor hotelgasten, beperkt open voor anderen. Telefonisch reserveren is gewenst. .Restaurant  'de Tuinkamer'

https://www.forrest-detuinkamer.nl/

Net buiten Ruurlo aan de weg van Ruurlo naar Hengelo(Gld)

Met de fiets, binnendoor 15 tot 20 minuten. Met de auto 15 minuten.

Een dikke aanrader. Keuken op hoog niveau. Mooie wijnkaart. Mooie ambiance. Plezierige bediening

Restaurant Bakker in Vorden.

https://www.bakkerinvorden.nl/

Centrum Vorden, Dorpsstraat 24, met een royale eigen parkeerplaats tegenover het restaurant.  Op 10 min. rijden afstand van "Het Zwicht".
Telefoon 0575 551 312


Een belevenis. uitstekende  keuken.

Nu, conform de corona-maatregelen, kun je er weer lekker eten. Zowel buiten op verschillende terrassen als binnen. Doen!


Slijterij en wijnhandel Sander Pardijs

Dorpsstraat 22, 7251 BB Vorden, naast Restaurant Bakker.  Tel. 0575 554 264 

Fantastische wijnen, onwaarschijnlijke verzameling whisky, alle betere regionale bieren en een enorme verscheidenheid aan sterke drank soorten. Altijd vriendelijk, prima advies en behulpzaam: altijd bereid om mee te lopen naar de auto.


Centrum Lochem aan de Kleine Markt, naast de grote kerk.

+15 autominuten afstand  van "Het Zwicht"

Gaat naar een ster. Heeft een 4 gangen afhaalbox met advies van de chef. Moet, in combinatie met het fornuis in 'Het Zwich' een succes zijn.


Op de Grote Markt in Lochem. Parkeren praktisch voor de deur.

Plezierig en goed

 
Button