Wie zijn wij

Welkom op ‘Het Zwicht’

Wij zijn Henny en Remco Perfors. Altijd bezig op ons erf, (daar vind je ook het vakantiehuis ‘Het Zwicht’), in het (eigen) bos of op onze akker met, daarnaast, onze ‘Aytink’ activiteiten zoals de tuin, onze dieren, in de weverij en in de houtdraaierij en, natuurlijk, alle activiteiten om het vakantiehuis  'Het Zwicht' op het hoogste niveau te houden.  

Henny staat borg voor de warme gastvrijheid voor onze gasten tijdens hun verblijf in het vakantiehuis ‘Het Zwicht’. Het vakantiehuis ‘Het Zwicht’ is één van haar hobby's. Henny is zeer creatief met kleuren, zowel in haar producten als weefster als met haar groene vingers in de moestuin en in de fleurige bloementuinen van zowel 'Aytink’ als ‘Het Zwicht’. Daarnaast leeft ze voor haar dieren: de geiten, ganzen, eenden, kippen en poezen.

Remco is lerend houtdraaier en klusjesman. Daarnaast is zijn  gedachtengoed en inspiratie, voorheen in praktijk gebracht onder de naam ‘Performens’, is  nog steeds volop in ontwikkeling: hij lijkt  nu pas te begrijpen wat hij altijd al dacht te snappen. Hij deelt dat graag want hij gelooft in kennisenergie. Immers, “wanneer je kennis door twee deelt, vermenigvuldigt die kennis zich met een onbekende factor” is zijn overtuiging. 

Meer informatie over Henny en Remco  en hun activiteiten en achtergronden,  kun je lezen op aytink.nl.

We heten jullie van harte welkom. “Be our guest!”

Een warme gastvrijheid voor onze gasten | Het Zwicht
 
Button